Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alvirom Consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Mega qProtect
140 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este un produs natural care are in compozitia sa un complex de substante antioxidante dozate eficient pt. a lupta impotriva poluantilor care pot afecta organismul.

Contine: beta caroten, vitamina E, C, seleniu extract de gingko biloba, si alte substante biologic active cu efecte benefice asupra functiilor metabolice la varsnici, este necesara persoanelor cu expunere indelungata la actiunea radiatiilor solare, vegetarienilor, precum si celor cu imunitate scazuta.

Mineralele din compozitie sunt recunoscute pt. efectele benefice: manganul protejeaza celula impotriva stresului si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, zincul contribuie printre altele la metabolismul acido-bazic normal, la functia cognitiva normala, la sinteza normala a ADN-ului, la functionarea normala a glandei tiroide, la protejarea celulelor impotriva stresuui oxidativ, la functionare normala a sistemului imunitar.

Acidul alfalipoic din compozitie are rol de a elimina toxinele acumulate intr-un organism expus zilnic unui intens stres extern

Ginkgo biloba imbunatateste circulatia cerebrala si periferica, reduce nivelul colesterolului seric si actioneaza ca un tonic asupra celulelor nervoase, imbunatateste memoria, imbunatateste microcirculatia sanguina, are efect vaso-dilatator crescand fluxul sanguin, poate contribui la imbunatatirea vietii si a intarzia efectele nedorite ale imbatrinirii.
Din Gura in Gura